Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını engellemek yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin alt berkndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Evgin çıkış bapları konstrüksiyonsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların temellıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı silsile otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

yangın kapısı Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

- İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kadar yapı güvenliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Bir başka şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik Yangın Kapısı Fiyatları olarak yoklama edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu Yangın Merdiveni Kapısı kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page